Affärsvärldenfonden nu även hos Nordnet

Nu går det att investera i Affärsvärldenfonden även på Nordnets fondtorg. Och fonden är visserligen ny, men det har börjat bra.

-Nu finns vi hos Nordnet och sedan tidigare även hos Avanza och Fondmarknaden.se. Därmed kan en stor del av spararna investera i Affärsvärldenfonden med ett enkelt knapptryck, säger fondens förvaltare Håkan Lundmark, på Lundmark & Co Fondförvaltning och fortsätter:

-Och så tar vi själklart emot direktinvesteringar via hemsidan.

Affärsvärldenfonden är en svensk aktiefond som startade formellt vid årsskiftet. Trots den tuffa starten på börsåret har fonden börjat bra och hade efter torsdagens börsstängning gått 4,77 procent bättre än Stockholmsbörsens avkastningsindex OMXSGI.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.