Affärsvärldens nya aktiesidor – få allt du behöver på samma ställe

Aktieanalyser, nyckeltal, pressmeddelanden, insynspersoners agerande och alla nyheter - på samma ställe. Det hittar du på Affärsvärldens nya aktiesidor.

Här kommer en försenad julklapp från Affärsvärlden. Nu har vi släppt aktiesidor för flera hundra svenska bolag. På ett och samma ställe hittar du nu Afv:s samtliga aktieanalyser, alla nyheter och de viktigaste nyckeltalen för enskilda bolag.

Volvos aktiesida på Afv

På aktiesidorna hittar du också pressmeddelanden och hur insynspersoner agerar. Bland mycket annat.

”Aktiesidorna är till stor hjälp för alla som vill ha en snabb överblick över dels allt som Afv skrivit om ett bolag och dels alla viktiga basfakta i form av börsvärde, pressreleaser, aktieutveckling och insiders. Jag är inne på olika aktiesidor varje dag”, säger chefredaktör Peter Benson.

ETT URVAL AV AFV:S AKTIESIDOR

Under nyckeltalen kan läsare sortera fram fakta på helårsbasis men också för de senaste kvartalen.

Här hittar du några exempel på några storbolags aktiesidor:
AB Volvo
Sinch
H&M
Evolution
Volvo Cars

Vill du hitta aktiesidan för ett specifikt bolag kan du söka på bolagsnamnet på antingen startsidan eller under ’alla artiklar’, som du också hittar på startsidan. Ett tredje sätt är helt enkelt att skriva in affarsvarlden.se/aktie/bolagsnamn .

FLER FÖRBÄTTRINGAR PÅ SAJTEN

Affärsvärlden jobbar ständigt för att förbättra läsarnas upplevelse på sajten. För ett par veckor sedan ändrade vi så att e-tidningen nu kommer på lördagarna istället för söndagarna. Detsamma gäller våra nyhetsbrev på helgen.

Nu kommer Affärsvärlden redan på lördagar

Syftet med den förändringen är att läsarna ska ha gott om tid att läsa materialet under hela helgen.

Ny börsguide från Affärsvärlden: Alla uttryck och termer på samma ställe

Förra veckan presenterade Afv också vår nya börsguide. Det är en helt ny sida som förklarar olika termer och begrepp som investerare kan stöta på. Det kan röra sig om blankning, PEG-tal och P/E-tal med mera.

”Affärsvärlden har extremt kunniga läsare – de absolut flesta kan de här orden och uttrycken redan. Men det skadar aldrig med lite repetition”, säger Johanna Olergård, marknadsansvarig på Affärsvärlden och den som ligger bakom den nya sidan.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.