Balder stöper om i toppen

Ny ekonomichef kliver in i ledningsgruppen.
Erik Selin tog över posten som styrelseordförande i Collector i samband med vårens nyemission.

Den 1 september tillträder Eva Sigurgeirsdottir tjänsten som ekonomichef på Balder. Hon kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Jesper Mårtensson lämnar därmed rollen som tillförordnad CFO och återgår till sina tidigare uppdrag inom ES Fastigheter AB.

“Balder är ett enastående bolag och jag är mycket glad och stolt över att ha fått förtroendeuppdraget att leda ekonomiarbetet framåt”, säger Eva Sigurgeirsdottir i ett pressmeddelande.

Eva Sigurgeirsdottir har över 15 års erfarenhet inom fastighetsbranschen, med tyngdpunkt på fastighetsutveckling. Genom åren har Sigurgeirsdottir haft flera roller med ekonomiansvar inom olika branscher, bland annat nio år som ekonomichef på Sverigehuset, ett dotterbolag inom Ernström & C:o-koncernen.

De senaste 6 åren har Eva Sigurgeirsdottir arbetat som chefscontroller på Balder Fastighetsutveckling där hon har ansvarat för att bygga upp ekonomifunktionen inom detta affärsområde.

“Eva har varit med oss länge och det känns väldigt bra att hon blir vår nya ekonomichef”, säger Erik Selin i pressmeddelandet.

Marcus Hansson fortsätter sitt uppdrag som finanschef på Balder.

 

     Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här