Hillary Clinton mår bättre efter överhettning

Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton kände sig överhettad när hon plötsligt lämnade minnestunden för 11 septemberattentaten i söndags, men hon känner sig bättre nu.

Det sade hon i en intervju med CNN på måndagskvällen, enligt Bloomberg News.

”Jag kände mig yr och jag förlorade balansen en stund, men när jag kom in, när jag fick sitta ner, när jag fick svalka mig, när jag fick lite vatten kände jag mig omedelbart bättre”, sade Hillary Clinton.

Presidentkandidatens läkare sade på fredagen att hon hade drabbats av lunginflammation, något som hennes kampanj inte offentliggjorde förrän några timmar efter att hon lämnat minnesstunden.

Hillary Clinton sade till CNN att hon kommer att offentliggöra ytterligare information om hennes hälsotillstånd inom de närmaste dagarna, och hon tillade att de hälsorapporter hon redan offentliggjort är betydligt mer omfattande än vad motkandidaten Donald Trump har offentliggjort.

”Jag tycker det är dags att han når upp till samma nivå på offentliggörande som jag har haft flera år. Du har medicinska rapporter om mig som når upp till samma standarder som Mitt Romney och Barack Obama. Donald Trumps läkare sade att han skulle bli den friskaste presidenten i historien, det är inte ens seriöst”, sade hon.

Donald Trump sade å sin sida i en intervju med Fox News på måndagen att han kommer att presentera en rapport från en läkarundersökning som han genomgick förra veckan.

”Jag kommer att presentera mycket, mycket specifika siffror”, sade han.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.