Invisio förnyar sitt långtidskontrakt med brittiska försvarsministeriet

Teknikbolaget Invisio och dess partner Marlborough Communications har tilldelats ett treårigt In-Service Support-kontrakt avseende leverans av kommunikationssystem med hörselskydd till det brittiska försvarsministeriet. Det framgår av ett pressmeddelande.
Invisio
Invisio utvecklar och säljer personliga kommunikations- och hörselskyddslösningar för krävande miljöer. Kunderna är bland annat olika länders försvarsmakter och polis.
Det nya kontraktet, som har en option på ytterligare två år, följer upp ett tidigare 5-årigt avtal med ministeriet som löpte ut i mars 2022. Det kontraktet inbringade 180 miljoner kronor i orderingång under avtalsperioden.

Invisio har under nya avtalet redan säkrat en initial order på 16 miljoner. Den täcker uppgradering av redan införskaffad utrustning och nya Invisio-produkter till ministeriet.

”Vi bedömer att vi kommer erhålla beställningar i ungefär samma utsträckning som under det tidigare kontraktet, men som vanligt finns det inga garantier vad gäller volymer”, säger Lars Højgård Hansen, VD för Invisio.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG
Annons från Invesco