Nu blir Affärsvärldens app för e-tidningen ännu bättre

Affärsvärlden har genomfört en rad förbättringar för appen där prenumeranter kan läsa e-tidningen. Se till att du uppdaterar appen om du redan har den.
Nu blir Affärsvärldens app för e-tidningen ännu bättre - magasinet
Foto: Henrik Danielsson

Varje lördagsmorgon kommer ett nytt nummer av Affärsvärlden ut – både på sajten och i appen. På båda ställena hittar våra prenumeranter den färska utgåvan och tidningar från flera år tillbaka i tiden.

Nu har vår app för e-tidningen fått ett rejält ansiktslyft. Och flera nya funktioner.

När du läser tidningen på sajten i eller i appen finns ett så kallat läsläge. Du kan zooma in och ut precis som vanligt på PDF-sidorna, men du kan också trycka på artikeln. Då får du upp artikeln i ett mer läsvänligt format.

”Jag har fått tjuvkika på den nya varianten av appen och tycker den är riktig bra”, säger Max Jedeur-Palmgren, redaktör för Affärsvärldens magasin.

Den som tar sig in i arkivet kan också söka på olika personer, bolag eller aktier för att se vad Affärsvärlden skrivit tidigare.

”Jag både tror och hoppas att våra läsare kommer gilla de här förändringarna väldigt mycket”, säger Max Jedeur-Palmgren.

De prenumeranter som redan har appen bör uppdatera den så att alla förbättringar slår igenom. Om det inte görs automatiskt kan du söka på Affärsvärlden i App Store (iPhone/iPad) eller i Google Play (Android). Numera använder du samma inloggning (e-post och lösenord) till appen som till hemsidan. Det är inte längre två separata konton. 

Här kan du läsa Affärsvärldens e-tidning

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.