Onsdagens nya köpråd

Dagen har bjudit på flera rekommendationsändringar, varav flera köpråd.

Danske Bank har tagit upp bevakning av Midsona och sätter rekommendationen till köp. Det framgår av en analys som släpptes på onsdagen. Riktkursen sätts till 91 kronor.

Aktien handlas till 54 kronor på onsdagsförmiddagen.

Bank of America Merrill Lynch höjer sin rekommendation för riskkapitalbolaget EQT till köp från tidigare neutral. Riktkursen lyfts från 100 till 140 kronor. Det rapporterar Bloomberg News.

Bank of America Merrill Lynch tar upp Yaras aktie för bevakning och rekommenderar köp med riktkurs 430 norska kronor. Det framgår av Bloomberg.

Yaras aktie stängde på 346:90 kronor på tisdagen.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för HMS Networks aktie till behåll från sälj. Det framgår av Bloomberg.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Sinch till behåll från köp. Riktkursen höjs till 350 från 215 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Aktien har stigit med 212 procent det senaste året och stängningskursen den 21 januari var 328 kronor.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Mips till behåll från köp. Riktkursen höjs till 210 från 190 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Mips aktie stängde på 217:50 kronor på tisdagen.

DNB Markets sänker sin rekommendation för Nokian Renkaat till behåll från köp. Riktkursen är 27 euro. Det skriver Bloomberg First Word.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Avanza till sälj från behåll. Riktkursen ligger kvar på 97 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Aktien handlades upp med 0,6 procent på tisdagen och stängde på 107 kronor sedan nätbanken redovisat siffror för det fjärde kvartalet före öppning.

HSBC sänker sin rekommendation för oljebolaget Lundin Petroleum till minska från tidigare behåll. Riktkursen är oförändrat 290 kronor.

Det skriver Bloomberg First Word.

Lundin Petroleum stängde till kursen 324:80 kronor på tisdagen.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.