Paradox släpper Cities: Skylines II

Gamingbolaget Paradox tillkännagav under gårdagens livesändning tre nya spel som släpps i år. Bland annat en uppföljare till succéspelet Cities: Skylines.
Paradox släpper Cities: Skylines II - Paradox

Spelen, som offentliggjordes vid Paradox Announcement Show, är Cities: Skylines II, The Lamplighters League och Life By You.

”Cities har varit en viktig del av Paradox spelkatalog i över ett decennium. Med oöverträffade mängder anpassning och spelarkontroll kommer Cities: Skylines II att fortsätta att tänja på gränserna för stadsbyggnadsserien” sa Fredrik Wester, VD för Paradox Interactive.

Cities Skylines II är ett stadsbyggnadsspel och en uppföljare till succéspelet Cities: Skylines från 2015. Colossal Order utvecklar spelet medan Paradox står för publiceringen. Spelet kommer att lanseras på PC, Xbox Series X|S och PlayStation5 senare i år.

Lamplighters League utspelar i sig i ett alternativt 1930-tal där spelare måste överlista en ondskefull global kult innan den kan uppnå herravälde. Spelet är utvecklat av Seattle-baserade Harebrained Schemes och släpps på PC och Xbox Series X och S-konsoler under 2023.

Life By You är ett nytt spel från Paradox Tectonic och mer detaljer om det kommer att ges vid ett kommande event den 20 mars.

Andra offentliggöranden vid Paradox event var tre expansioner för titlar inom Paradox-katalogen (Crusader Kings III: Tours and Tournaments, Europa Universalis IV och Surviving the Aftermath: Rebirth), samt tre tillkännagivanden från Paradox Arc-publiceringsinitiativet.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG