Stillfront överväger ny obligationsemission

Gamingbolaget Stillfront har gett banker i uppdrag att undersöka förutsättningarna att emittera seniora icke-säkerställda obligationer på mellan 750 miljoner kronor och en miljard kronor.
Stillfront överväger ny obligationsemission - Jörgen Larsson, VD Stillfront
Jörgen Larsson, VD Stillfront

Obligationerna skulle emitteras under en total ram på två miljarder kronor med en förväntad löptid på fyra år till rörlig ränta. Det framgår av ett pressmeddelande.

Stillfront avser använda emissionslikviden till att refinansiera utestående obligationer på en miljard kronor som emitterades under det seniort icke-säkerställda 2019/2024 ramverket med utgång 2024, samt för att finansiera den löpande affärsverksamheten.

I samband med emissionen erbjuder bolaget att återköpa samtliga utestående obligationer mot kontant vederlag plus upplupen och icke betald ränta.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets