Storägare föreslår ny ordförande i Agrokultura

Jordbruksbolaget Agrokulturas styrelse har erhållit en begäran från bolagets största aktieägare Steenord Corp. att kalla till en extra bolagsstämma där beslut ska fattas om ersättning till styrelsen samt om val av nya styrelseledamöter.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Steenord Corp. har i sin begäran föreslagit att Achim Lukas väljs till ny styrelseledamot och styrelseordförande och att Werner Kuester väljs till ny styrelseledamot.

Ytterligare information om de föreslagna ledamöterna kommer att framgå av den tilläggserbjudandehandling som Steenord Corp. avser att offentliggöra den 17 oktober 2014 samt av kallelsen till stämman.

Styrelsen kommer att utfärda en formell kallelse till den extra bolagsstämman i början på nästa vecka, skriver Agrokultura.

 

 

nullnull

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här