Agrokulturas styrelse positiv till Steenord-bud

Styrelsen i jordbruksbolaget Agrokultura ser positivt på att det nu lagts ett konkret kontantbud på en nivå som avsevärt överstiger aktiekursen under en betydande tid fram till dess att Steenord började köpa aktier i Agrokultura.

Det framgår av ett skriftligt uttalande från Agrokulturas styrelse.

Bolagets nye större ägare Steenord Corp offentliggjorde i dag ett budpliktsbud om 4,50 kronor per aktie kontant. Budet löper utan villkor för fullföljande förutom erforderliga konkurrensgodkännanden.

Acceptperioden beräknas infalla mellan den 8 september och 24 oktober 2014.

Styrelsen bör enligt gällande regelverk att senast två veckor före acceptperiodens utgång göra ett uttalande till ledning för aktieägarna i deras beslut huruvida de ska acceptera erbjudandet eller inte.

 

 

nullnull

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här