Twitter klara med uppsägningarna – ska nu anställa

Mikrobloggen Twitters ägare Elon Musk säger att bolaget nu är klara med uppsägningarna och att de nu kommer börja anställa folk igen. Det framgår av en inspelning av ett möte, rapporterar The Verge.
Twitter klara med uppsägningarna – ska nu anställa - musk twitter 1200
Elon Musk och Twitter. Foto: TT

 Twitter hade 7 500 anställda när Elon Musk tog över, nu har de runt 2 700 anställda.

Under ett möte med anställda ska Musk ha sagt att de nu kommer börja rekrytera ingenjörer samt personer inom försäljning. Han har ej specificerat vilken typ av ingenjörer eller försäljningspersoner han vill anställa.

”När det gäller kritiska rekryteringar skulle jag säga att personer som är duktiga på att skriva mjukvara har högsta prioritet”, sade han under mötet.

Mötet är det första Musk haft med anställda sedan han uppmanade alla att stanna kvar under en hård omställning, något som ledde till runt 1 000 uppsägningar förra veckan.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG