Veteranpoolen startar dotterbolag för internationell expansion

Bemanningsbolaget Veteranpoolens styrelse har beslutat att etablera dotterbolag för internationell expansion.
Veteranpoolen startar dotterbolag för internationell expansion - Veteranpoolen 2

Det framgår av ett pressmeddelande.

Genom etablering av dotterbolag kommer Veteranpoolen framöver att vara en koncern med operativa dotterbolag internationellt.

I ett första steg kommer verksamhet att etableras i Danmark där Veteranpoolen redan har etablerade kundkontakter och uppdrag.

”Vi planerar nu för att organisera verksamhet internationellt. I ett första steg kommer verksamhet att startas i Danmark under 2024. Veteranpoolen har redan idag kunduppdrag i landet. Vi räknar med att vara etablerade under andra halvåret av 2024. Genom denna expansion kan vi erbjuda även danska pensionärer ett sammanhang och extrajobb efter sin pension samtidigt som vi hjälper kunder och bidrar till ett bättre samhälle”, säger Mats Claesson, VD för Veteranpoolen.

Den internationella satsningen kommer initialt att ha en begränsad negativ resultatpåverkan på koncernen Veteranpoolen. Verksamheten i Danmark förväntas vara självfinansierad inom två till tre år.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets