Innehåll från annonsör

Cyperns exklusiva pärla – långt bort ifrån massturismen

Select Collection som är nordens ledande rådgivare för exklusiva reseupplevelser tipsar om ett av sommarens favoritresmål, härliga Anassa på Cypern.
Cyperns exklusiva pärla – långt bort ifrån massturismen - Ska_rmavbild_2018-03-20_kl._09.15.171_binary_6905848.png

Cypern är en älskad ö med sina härliga stränder, vackra vyer och sitt varma klimat. Det sägs att ön är en av Europas mest solsäkra med en säsong som sträcker sig från tidig vår till sen höst. Det är inte bara klimatet som attraherar turister att åka till Cypern, även den grekiska mytologin har under alla år intresserat turister att besöka ön.
Ska_rmavbild_2018-03-20_kl._09.16.47[1].png
Det nya lyxiga Cypern

På den västra kusten hittar man en stor del av öns historia och det genuina Cypern. Här finns några av öns mest exklusiva hotell – så långt från massturismen man kan komma.

I Pafos, Cyperns gamla huvudstad, kan man uppleva sol, bad och en rik världsarvsklassad kultur med storslagna romerska och grekiska ruiner. Ett par mil från Pafos, på öns sydvästra kust ligger den plats som sägs vara där Afrodite, kärlekens och skönhetens gudinna, steg upp ur havet.

Genuina Cypern erbjuder spännande kulturskatter, vacker natur, vingårdar och charmiga bergsbyar.
 Ska_rmavbild_2018-03-20_kl._09.15.40.png
Privat och genuin känsla

Längs den cypriotiska kusten varvas mjuk sand och dramatiska klippor. Undangömda vikar passar perfekt för snorkling och dykning.

Lite längre norrut på öns nordvästra spets ligger ett hänförande vackert område som utstrålar tidlös rofylldhet, Akamas-halvön.

Här, med bästa läge i en sluttning ligger det 5-stjärniga, familjeägda hotellet Anassa. En charmig resort med en genuin känsla, personlig service och underbar utsikt. Inredningen är elegant och har många smakfulla detaljer.

Njut av frukosten på en terrass bland olivträden. Välj en av hotellet många restauranger till lunch eller middag, vi lovar ljuvlig mat inspirerad av öns lokala kök. Avsluta dagen på en av Anassas mysiga terrasser med levande ljus, live piano och en vacker solnedgång.

Det finns vattensporter, squash, vandring och tennisbanor för den aktiva och en barnklubb för de yngsta. Poolområdet passar utmärkt för vila och avkoppling. Det finns pooler både inomhus och utomhus. Anassas Thalassa Spa erbjuder en mängd olika behandlingar och spapaket.

Anassa_THALASSA_SPA_0018_CC2017.jpg

Läs mer om Anassa och boka din resa här

 
 

<span class='js-extra-html' data-iframe='’>

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets
Annons från Invesco