Affärsvärldens VD är en av Framtidens kvinnliga ledare

Affärsvärldens VD Josefin Sigedal har fått en utmärkelse för sitt ledarskap.
Affärsvärldens VD Josefin Sigedal.
Affärsvärldens VD Josefin Sigedal.

Affärsvärldens VD Josefin Sigedal är en av Framtidens kvinnliga ledare 2022, enligt Ledarna. Chefsorganisationen har listat 75 stycken framgångsrika ledare och Afv:s Josefin Sigedal kommer på åttonde plats.

”Jag är nöjd och glad över de rekryteringar som vi gjort och det team som vi har fått på plats de senaste åren”, säger Josefin Sigedal.

Hon leder arbetet på Affärsvärlden som nu har närmare 20 anställda. Hon och Peter Benson tog över utgivningen av Afv i början av 2020.

Sedan dess har antalet prenumeranter och läsare ökat betydligt. Afv når regelbundet en bra bit över 100 000 användare per vecka. Annonsintäkterna har också ökat rejält. Under 2021 ökade annonsintäkterna med med 25% jämfört året innan.

”Efter många år med väldigt hårt arbete pekar siffrorna åt rätt håll för Affärsvärlden. Det är kul – men vi är samtidigt bara i början av vår resa”, säger Josefin Sigedal.

Fler satsningar från Affärsvärlden

Affärsvärlden inledde nyligen ett unikt samarbete med Forbes som gör att läsarna får ta del av artiklar om miljardärer baserade på data och research som de båda tidningarna tagit fram tillsammans.

Och då vi vet att våra läsare är oerhört intresserade av börsen och aktier har vi tagit fram aktiesidor för de de svenska bolagen. På aktiesidorna hittar du våra aktieanalyser, nyckeltal, pressmeddelanden, insynspersoners agerande och alla nyheter – på ett och samma ställe. Det kan du läsa mer om här.

Afv har också gjort det möjligt för läsarna att spara artiklar och följa enskilda ämnen, skribenter och bolag.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco