GS Elevator: Så flyger du som ett proffs

John Lefevre, alias skvallertwittraren GS Elevator Gossip, har i sin blogg listat ett antal goda råd inför flygresan.

I tre år hann John Lefevre skriva sarkastiska tweets under pseudonymen GS Elevator Gossip innan det avslöjades att det var han som låg bakom inläggen.

Precis som namnet antyder handlar det om skvaller från hissen i Goldman Sachs huvudkontor i New York. John Lefevre själv sitter däremot i Texas.

Nu har han i sin blogg GS Elevator på Business Insider satt ihop en lista med tips på hur ett flygproffs agerar under och mellan flygresorna. Det ska kanske tilläggas att listan långt ifrån bygger på en vetenskaplig undersökning.   

GS Elevators tips inför flygresan

  • Växelpengar ska aldrig vara en anledning för att uppehålla kön vid säkerhetskontrollen.
  • Res aldrig med ett flygbolag där risken är stor att det incheckade bagaget kostar mer än flygstolen.
  • Om det finns wi-fi ombord, använd det inte. Det slutar bara med att sysslorna blir exakt desamma som på kontoret. Se en film eller läs en bok, logga ut och stäng av.
  • Såvida det inte är första klass – ät aldrig maten, punkt.
  • Om flygtiden är mindre än fyra timmar lång och tarmen måste tömmas? Endast en idiot försätter sig i den situationen.
  • Flygrädd? Lyssna på Britney Spears, det lär rädda livhanken. Ingen förtjänar att dö på det sättet.
  • Louis Vuitton i ekonomiklass. Hur man än ser på det är prioriteringen fel.
  • Det enklaste sättet att se om en kvinna är giftasmaterial är att ta reda på om hon har med sig en hårfön i resväskan. Om ja, har hon aldrig sett insidan på ett Four Season-hotell.
  • Förlåt HTO, ACK och MVY, om det har propellrar räknas det inte som privatjet.

(Källa: Business Insider)

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.