HSBC: Fyra köpvärda aktier

HSBC sänker riktkurserna för tre svenska bolag och höjer riktkursen för ett bolag. Samtliga bolag får upprepade köprekommendationer.

HSBC har sänkt riktkurserna för Atlas Copco, Sandvik och Volvo samt upprepat köprekommendationerna.

För Atlas sänks riktkursen till 280 kronor, från tidigare 290 kronor, medan Sandviks nya riktkurs är 105 kronor (120).

För Volvo sänks riktkursen för till 120 kronor från tidigare 130 kronor.

HSBC höjer också riktkursen för låskoncernen Assa Abloy till 190 kronor från tidigare 185 kronor per aktie. Rekommendationen köp kvarstår.

Det rapporterar Reuters.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Alligator Bioscience
Annons från VECKANS FÖRETAG