Pierce utser Fredrik Ideström till ny finanschef

E-handelsbolaget Pierce som säljer motorcykelutrustning utser Fredrik Ideström till ny finanschef, CFO, med tillträde den 15 december.
Pierce utser Fredrik Ideström till ny finanschef - fredrik-idestrom-scaled
Fredrik Ideström.

Då lämnar nuvarande finanschefen Niclas Olsson för annan anställning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Fredrik Ideström är nuvarande Chief Strategy Officer (CSO) och har varit verksam på bolaget sedan 2017. Han kommer även fortsättningsvis vara involverad i den strategiska utvecklingen.

“Vi är väldigt lyckligt lottade som har så kompetenta medarbetare inom organisationen att vi så snabbt kunde säkra en välkvalificerad ersättare, Fredrik Ideström. Fredrik började på Pierce Group under 2017 och som Chief Strategy Officer (CSO) har varit djupt involverad i den strategiska utvecklingen. På detta sätt slår vi ihop rollerna som CSO och CFO. Även i sin nya roll som Koncern CFO kommer Fredrik att kunna fokusera på att driva den strategiska agendan i kombination med finansiella förbättringsinitiativ”, kommenterar VD Göran Dahlin.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.