Sweden Buyersclub faller med 19,5% i tunn premiärhandel på First North

E-handelsbolaget Sweden Buyersclub började i dag den 10 juni att handlas på Nasdaq First North Growth Market. Aktien handlas med kortnamnet BUY.
Sweden Buyersclub faller med 19,5% i tunn premiärhandel på First North - mobil-700_binary_6951882.jpg
Sweden Buyersclub är en e-handelsplattform med fokus på återkommande medlemsintäkter.

Nyintroduktionen blev övertecknad. Erbjudandet omfattade 2,3 miljoner aktier till teckningskursen 8,70 kronor per aktie, vilket motsvarar 20 miljoner kronor före emissionskostnader på 1,8 miljoner kronor.

Aktien har hittills i dag handlats till 9,70 kronor som högst betalt och 5,70 kronor som lägst betalt. Klockan 10.20 var senast betalt 7,00 kronor, vilket är en nedgång på 19,5 procent jämfört med teckningskursen på 8,70 kronor. Aktier för måttliga 44 000 kronor har bytt ägare hittills i dag. Bolaget har 7,47 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 52 miljoner kronor räknat på senast betalt.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets