Toppchef lämnar JM

Fredric Kastevik, affärsenhetschef för JM Produktion och vd för JM Entreprenad har sagt upp sig på egen begäran, enligt ett pressmeddelande.

Vem som ska efterträda Fredric Kastevik meddelas senare.

Tillsvidare får Christian Benfatto ansvaret för affärsenheten. Han är i dag regionchef för JM Anläggning inom JM Entreprenad.

– Jag går vidare i karriären. Var är inte officiellt i dagsläget. I augusti kan jag kanske berätta mer, säger Fredric Kastevik till Affärsvärlden.

– Jag beklagar att Fredric har valt att lämna JM där han har gjort ett fint arbete med utvecklingen av JM Produktion under de senaste åren, säger vd och koncernchef Johan Skoglund.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.