VD köper aktier för 25 miljoner kronor i Evolution

Martin Carlesund har köpt aktier för 25 miljoner kronor i Evolution, enligt Holdings. Nu äger Carlesund aktier för över 640 miljoner kronor i bolaget där han är VD.
Martin Carlesund, VD för Evolution.
Martin Carlesund, VD för Evolution.

Det var vid lunchtid på måndagen som Holdings uppgav på Twitter att Martin Carlesund tankat på sig aktier i Evolution – bolaget som han är VD för. Han köper för 25 miljoner kronor.

Enligt Holdings äger Martin Carlesund nu aktier i egna bolaget värda 642,5 miljoner kronor.

Carlesunds insynsköp i livekasinoutvecklaren är inte det enda som skett den senaste tiden. Sandra Urie har den 29 oktober köpt 100 aktier i Evolution, där hon är nyvald styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 1 387,40 kronor styck och hela affären var därför värd 138 740 kronor, enligt Finwire.

Utförsäljning i Evolution

Affärsvärlden skrev förra veckan en artikel om i vilka bolag på Stockholmsbörsen som det skett störst insynsköp det senaste året. Det var Sandvik och H&M. EQT och just Evolution var de bolag där det sålts mest det senaste året, enligt artikeln som du kan hitta genom att klicka här.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.