Fortnox och Mynt lanserar företagskort

Fortnox lanserar Fortnox Företagskort som från och med idag är tillgängligt för affärssystembolagets fler än en halv miljon kunder.
Fortnox och Mynt lanserar företagskort - Fortnox Företagskort 1
Foto: Fortnox

Det framgår av ett pressmeddelande.

– Borttappade kvitton och manuell bokföring i slutet av månaden tillhör gårdagen. Att vi automatiserar våra kunders kvittohantering och bokföring av inköp gör stor skillnad i flera led, för såväl redovisningsbyrån som det enskilda företagets medarbetare, säger Jesper Svensson, affärsområdeschef för Entreprenören på Fortnox.

Vid betalning med kortet beskrivs det mesta ske per automatik, då det är sömlöst integrerat med Fortnox produkter Bokföring och Kvitto & Utlägg.

Kortet är kostnadsfritt för alla medarbetare och finns både som fysiskt och virtuellt kort, med individuella köpgränser. Lanseringen sker i samarbete med fintechbolaget Mynt.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets