Goldman Sachs förlorar finanschef för konsumentverksamhet till JP Morgan

Amerikanska investmentbanken Goldman Sachs förlorar sin finanschef för konsumentverksamheten, Sherry Ann Mohan, till konkurrenten JP Morgan. Det rapporterar CNBC med hänvisning till ett internt memo.
Goldman Sachs
På JP Morgan kommer hon att bli finanschef för affärsbanksverksamheten med direktrapportering till Sarah Youngwood, som i sin tur är finanschef för den bredare konsumentbankverksamheten.

Rekryteringen sker mot bakgrund av att Goldman Sachs har förlorat flera nyckelpersoner den senaste tiden inom affärsområdet, där den omtalade digitala lånetjänsten Marcus ingår. Enligt en rapport från Business Insider har många inom Marcus-organisationen valt att lämna till följd av ett högt tryck och krävande schema av produktutrullningar.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.