Viceroy-anklagelser mot Hexagon tillbakavisas: ”Falska och ärekränkande”

Förra veckan släppte blankarspecialisten Viceroy en rapport om Hexagon och anklagade mätteknikbolaget på flera punkter. "Falska och ärekränkande påståenden", enligt Greenbridge.
Viceroy-anklagelser mot Hexagon tillbakavisas: ”Falska och ärekränkande” - Ola Rollen
Hexagons styrelseordförande Ola Rollén.

Bland annat hävdade Viceroy att investeringsbolaget Greenbridge, som grundats av Hexagons ordförande och fd vd Ola Rollén, investerat i ett bolag som Hexagon senare köpte in sig i.

”Det verkar som att större delen av Hexagons ledning har större finansiella intressen i Greenbridge än de har i Hexagon”, skrev Viceroy i rapporten.

I ett uttalande uppger Greenbridge att Viceroy gjort flera ”falska och ärekränkande” påståenden, skriver Dagens industri. Vidare noterar Greenbridge att det inte föreligger någon intressekonflikt med Hexagon.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets