Munters tecknar ordrar värda 54 miljoner dollar

Klimatkontrollbolaget Munters har säkrat två ordrar från en multinationell biltillverkare inom batterisegmentet. Sammanlagt handlar det om ett ordervärde på 54 miljoner dollar, motsvarande cirka 560 miljoner kronor.
Munters tecknar ordrar värda 54 miljoner dollar - munters-flakt-pengar-affarsvarlden-700-394_binary_6823921.jpg

Ordrarna inkluderar Munters modulariserade klimatkontrollsystem samt skräddarsydda program för service. Leveranser förväntas påbörjas under tredje kvartalet 2023 och fortsätta till och med fjärde kvartalet 2024. Det framgår av ett pressmeddelande.

”Batterisegmentet är ett prioriterat tillväxtområde för Munters. Samarbetet med den multinationella fordonstillverkaren visar att vi har ett nära samarbete och applikationskunskap för att kunna tillgodose deras högt ställda krav på kvalitet och energieffektivitet”, säger Henrik Teiwik, Group Vice President och President för affärsområdet AirTech, Munters.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.