Pierces finanschef har avlidit efter trafikolycka

E-handelsbolaget Pierce som säljer motorcykelutrustning meddelar att finanschefen Tomas Ljunglöf har avlidit i sviterna efter den trafikolycka som bolaget informerade om i fredags.
Pierce
Pierce Group har huvudkontor i Stockholm men distributionscentret ligger i Polen. Där arbetar en stor del av de drygt 400 anställda. De största produktkategorierna är utrustning (hjälmar, stövlar och andra skydd), reservdelar och tillbehör som tält, mattor och verktyg.
”Tomas var en fantastisk CFO och en varm och omtänksam kollega. Tomas hade en särskild förmåga att balansera fullt fokus på att lösa uppgiften med en stor glimt i ögat och nära till skratt. Det har varit ett riktigt privilegium att arbeta så nära honom i över fyra år. Saknaden är obeskrivlig och det är väldigt svårt att acceptera att någon som var så full av energi för några dagar sedan nu har lämnat oss efter en tragisk olycka. Våra tankar går till Tomas familj och närmaste”, kommenterar vd Henrik Zadig.

I fredags utsågs Niclas Olsson, Head of Business Control, till tillförordnad finanschef.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets