Stureplansgruppen flyttar in hos Balder på Lidingö

Fastighetsbolaget Balder tecknar hyresavtal med Stureplansgruppen på Lidingö. Det framgår av ett pressmeddelande.
Erik Selin Balder
Erik Selin, VD för Balder. Foto: Tobias Ohls
Stureplansgruppen etablerar sig på Lidingö och hyr hotellfastighet av Balder för att initialt driva Co Living. Satsningen är en del av nöjeskoncernens ambition att utöka antalet Lifestyle Hotel.

I Balders lokaler i Dalénum på Lidingö kommer Stureplansgruppens genom sitt nya Lifestyle Hotel, Boo Boo Living, att skapa en ny arena för att bo, äta och producera musik. Stureplansgruppens planer är till en början att driva Boo Boo Living för long stay och på sikt addera restaurang, takbar, musikstudio och co-working spaces.

Idag består fastigheten på Agavägen 11 i Dalénum av ett hundratal lägenheter, främst studios men även några tvåor och treor. Totalytan är 4 900 kvadratmeter. Stureplansgruppen hyr fastigheten sedan 1 november och kommer att utveckla lokalerna.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets