Elon Musk lovar att köpa Twitter senast fredag

Elon Musk lovar att stänga förvärvet av Twitter, enligt ett videokonferenssamtal med bankirer som hjälper till att finansiera affären. Det rapporterar Bloomberg News.
Elon Musk lovar att köpa Twitter senast fredag - musk-twitter-700_binary_6954032.png

Bankerna som tillhandahåller 13 miljarder dollar i lån har avslutat den sista kreditfaciliteten. De är nu i processen att underteckna avtalet, vilket är sista delen innan de faktiskt skickar pengarna till Musk.

Långivarna, ledda av Morgan Stanley, hade redan under de senaste veckorna förberett sig för att finansiera förvärvet. Men det har varit många turer kring uppköpet där Musk för ett tag sedan försökte backa ur affären.

Senaste utvecklingen tyder på att han nu är i slutskedet av att slutföra affären inom den tidsfrist som domstolen fastställt till 28 oktober.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från VECKANS FÖRETAG
Annons från Invesco
Annons från Carnegie Fonder