Erik Selin och Ola Serneke leter efter fler projekt tillsammans

Fastighetsbolaget Balders VD Erik Selin och Sernekes medgrundare Ola Serneke uppger att fler gemensamma satsningar är på gång mellan bolagen. Det skriver Realtid som intervjuat de två fastighetsmagnaterna.
Serneke och Selin
Ola Serneke och Erik Selin. Foto: Serneke och Tobias Ohls

Detta blir inte första gången de två bolagen gör affärer tillsammans. Förra året tog Balder över halva Karlatornet från Serneke och nyligen skapade Balder och Serneke ett gemensamt utvecklingsbolag.

I intervjun med Realtid uppger Ola Serneke att samarbetet med Balder ”fungerar hur bra som helst” och att han och Selin ser frågor rakt, enkelt och lösningsorienterat i alla lägen. Med anledning av det goda samarbetet säger han att de letar efter fler projekt att göra tillsammans, något som Selin instämmer kring.

”Samarbetet fungerar mycket bra, så utmaningen är att fortsätta hitta fler gemensamma möjligheter, för annars tar det ju slut om några år”, säger Erik Selin.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco