Kryptolångivare stoppar alla uttag

Kryptolångivaren Vauld har stoppat alla uttag på sin plattform, rapporterar CNBC.
Kryptolångivare stoppar alla uttag -
Bolaget har också stoppat insättningar samt handel. Detta meddelas samtidigt som verksamheten överväger potentiella omstruktureringsåtgärder, enligt ett blogginlägg från vd Darshan Bathija.

Vauld har fått hantera rejäla utdrag till följd av volatiliteten på marknaderna. Nära 200 miljoner dollar har försvunnit sedan 12 juni och den finansiella situationen är nu utmanande för den singaporeanskt-baserade plattformen, enligt Bathija.

För att försöka komma ut ur krisen har bolaget ingått diskussioner med potentiella investerare samt anlitat finansiella rådgivare, uppgavs det.

Vaulds prekära situation återspeglar den tuffa marknadsmiljö som överlag präglat hela 2022. För kryptomarknaden har detta inneburit rejäla prisras för några av de största valutorna, inklusive ettan bitcoin som haft den sämsta kvartalsprestationen sedan 2011.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets