Stockholmsbörsens kommunikationschef lämnar

Rasmus Löwenmo Buckhöj lämnar jobbet som Europeisk kommunikationschef för Nasdaq efter bara två månader. "Rollen har allt för begränsade möjligheter att påverka de beslut och inriktningar som verkligen kan göra skillnad", skriver han på sin Linkedin.
Stockholmsbörsens kommunikationschef lämnar - Rasmus Löwenmo Buckhöj
Rasmus Löwenmo Buckhöj. Foto från Linkedin.

”I augusti tillträdde jag som Europeisk Kommunikationsdirektör för Nasdaq. Efter drygt två månader har jag nu valt att lämna denna tjänst, då jag insett att jag i den aktuella rollen har allt för begränsade möjligheter att påverka de beslut och inriktningar som verkligen kan göra skillnad för bolagets kommunikation”, skriver Rasmus Löwenmo Buckhöj.

”Jag drivs och motiveras av att känna att det jag bidrar med gör skillnad, och därför söker jag efter en organisation där den drivkraften kan aktiveras fullt ut”, skriver Löwenmo Buckhöj.

I september häktades en anställd vid teamet för marknadsövervakning på Stockholmsbörsen, misstänkt för grovt insiderbrott, tillsammans med två andra personer.

”Jag vill påpeka att som åklagaren tidigare sagt, så är inte den här utredningen riktad mot Nasdaqbörsen som sådan, utan har med personen i fråga att göra”, sa pressansvarig Erik Gruvfors till Afv i samband med händelsen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.Annons från Medivir