Huvudägaren Dejan Shabacker ny vd för Tikspac

Styrelsen i miljökonceptbolaget Tikspac har utsett Dejan Shabacker till ny vd och han tillträder tjänsten omgående. Det framgår av ett pressmeddelande.
Huvudägaren Dejan Shabacker ny vd för Tikspac - Tikspac
.
”Jag känner en stor glädje över att kunna vara med och bygga långsiktigt aktieägarvärde genom att framförallt bidra med digitala lösningar till nuvarande affärsmodell. Tikspac har en unik position som medial förmedlare i samband med aktivt miljötänk. Att ta tillvara på den plattform som bolaget lyckosamt etablerat genom åren och ytterligare vidga möjligheterna genom digitala funktioner, värdehöjande tjänster, expansion och utökade säljinsatser är ett arbete jag kommer driva på i allra högsta grad. Jag är dock ödmjuk inför uppdraget och är väl medveten om utmaningar som ligger framför oss men med hårt jobb och fokus ledsagad av min starka revanschlystnad är jag övertygad om att våra mål kommer infrias”, säger Shabacker i en kommentar.

Dejan Shabacker kom in som ny huvudägare i Tikspak i början av juni efter att ha köpt en storpost från den tidigare huvudägaren Lars Åke Södergren.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.